
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bolognese Sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
8 Portionen
Υλικά
-
Olivenöl30 g
-
Karotten in Stücken (3 cm)150 g
-
rote Zwiebeln je nach Grösse halbiert oder geviertelt100 g
-
Stangensellerie in Stücken (2 cm)100 g
-
Knoblauchzehen2
-
Tomatenpüree30 g
-
Rotwein100 g
-
Rindshackfleisch500 g
-
gehackte Tomaten, aus der Dose800 g
-
Zucker1 TL
-
Salz2 TL
-
schwarzer Pfeffer¼ TL
-
Wasser50 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
202 kcal /
848 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
12.6 g
Υδατάνθρακες
4.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Eifach. Sälber. Gmacht.
203 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurrywurst-Sauce à la Sansibar
30 Min
Lachsrahmsauce zu Pasta
Keine Bewertungen
Gurken-Relish
1 Std. 30 Min
Aïoli
5 Min
Blitz Béchamel
15 Min
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Thai Erdnuss-Sauce
15 Min
Exotische Sauce
15 Min
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45 Min
Tzatziki
10 Min
Cremiger Feta Dip
5 Min
Birnensenf mit Rosmarin
45 Min