Risotto de calabacitas y espárragos

Risotto de calabacitas y espárragos

4.2 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 porciones

Υλικά

  • 1 pieza de calabacita en cubos
  • 3 dientes de ajo pelados
  • 100 g de cebolla en trozos
  • 45 g de aceite de oliva
  • 1 cda de sal fina o al gusto
  • 100 g de espárragos sin tallo
  • 150 g de vino blanco
  • 200 g de arroz arborio
  • 400 g de agua
  • 1 cucharada concentrado de caldo de verduras en polvo
  • 1 cdita de cúrcuma en polvo
  • 50 g de requesón
  • 1 rama de perejil chino fresco picado
  • 50 g de jitomates cherry en mitades
  • 50 g de queso parmesano rallado

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 813 kcal / 3413 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 94 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 3986 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων