Risotto de calabacitas y espárragos

Risotto de calabacitas y espárragos

4.2 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
2 porciones

Υλικά

  • de calabacita en cubos
    1 pieza
  • dientes de ajo pelados
    3
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de aceite de oliva
    45 g
  • de sal fina o al gusto
    1 cda
  • de espárragos sin tallo
    100 g
  • de vino blanco
    150 g
  • de arroz arborio
    200 g
  • de agua
    400 g
  • concentrado de caldo de verduras en polvo
    1 cucharada
  • de cúrcuma en polvo
    1 cdita
  • de requesón
    50 g
  • de perejil chino fresco picado
    1 rama
  • de jitomates cherry en mitades
    50 g
  • de queso parmesano rallado
    50 g

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 813 kcal / 3413 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 94 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 3986 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων