
Συσκευές & Αξεσουάρ
Weingugelhupf "bsoffene Liesl"
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
-
Semmelbrösel etwas mehr zum Ausstreuen240 g
-
Backpulver2 TL
-
Zucker200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Eier (Größe M)6
-
Salz1 Prise
-
Butter zum Einfetten
-
Zitronensaft20 g
-
Zimtstange halbiert1
-
Gewürznelken2 - 3
-
Weißwein400 g
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Schokoladenraspel zum Garnieren5 - 6 EL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
5.3 g
Θερμίδες
1867 kJ /
446 kcal
Λιπαρά
27.7 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.7 g
Υδατάνθρακες
44.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Gugelhupf
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZuckerreinkerl
2ωρ. 50 λεπτ.
Salzburger Nockerl
30 λεπτ.
Glutenfreie Schoko-Cookies
1ωρ. 35 λεπτ.
Früchtebrot
2ωρ. 40 λεπτ.
Karottentorte mit Zuckerguss
3ωρ. 10 λεπτ.
NomNom-Roulade
2ωρ. 15 λεπτ.
Einfache Cremeschnitte
3ωρ. 45 λεπτ.
Nussecken
1ωρ. 10 λεπτ.
Cranberry-Mohn-Schnecken
2ωρ. 10 λεπτ.
Zwetschken-Schichtdessert mit Vanillecreme
30 λεπτ.
Ribisel-Pavlova
2ωρ. 50 λεπτ.
Scones
40 λεπτ.