Ciasto czekoladowo-dyniowe na mące gryczanej

Ciasto czekoladowo-dyniowe na mące gryczanej

4.0 330 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
16 kawałków

Υλικά

  • gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
    200 g
  • wody
    300 g
  • dyni Hokkaido nieobranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na 2 cm kawałki
    500 g
  • ksylitolu
    100 g
  • jajka
    4
  • ekstraktu z wanilii, naturalnego
    1 łyżeczka
  • oleju kokosowego płynnego
    60 g
  • mąki gryczanej
    250 g
  • korzennej przyprawy do piernika
    1 łyżeczka
  • cynamonu, mielonego
    1 łyżeczka
  • sody oczyszczonej
    ½ łyżeczki
  • proszku do pieczenia
    1 ½ łyżeczki
    1 ½ łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 196.9 kcal / 824.3 kJ
Πρωτεΐνη 5.1 g
Λιπαρά 9.6 g
Υδατάνθρακες 26.4 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 116.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων