Pomarańczowa babka piaskowa bezglutenowa

Pomarańczowa babka piaskowa bezglutenowa

4.2 255 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
16 kawałków

Υλικά

  • 10 g skórki z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek (albedo), pokrojonej na kawałki
  • 5 jajek
  • 200 g cukru
  • 1 szczypta soli
  • 200 g masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
  • 280 g skrobi ziemniaczanej plus dodatkowa ilość do oprószenia formy
  • 1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia bezglutenowego
  • 25 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
Lukier pomarańczowy
  • 150 g cukru
  • 30 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 kawałek

Πρωτεΐνη 2.2 g
Θερμίδες 1142.8 kJ / 273 kcal
Λιπαρά 12.4 g
Φυτικές ίνες 0.1 g
Υδατάνθρακες 38.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων