Marynowany ser typu feta

4.9 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 170ωρ.
500 g

Υλικά

  • 375 g wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
  • 5 g chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)
  • 2000 g mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
  • 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej
  • 80 g soli niejodowanej
  • 1 - 2 łyżki mieszanych ziół, świeżych lub suszonych
  • olej do zalania sera

Διατροφή ανά 500 g

Θερμίδες 1487.6 kcal / 6248.1 kJ
Πρωτεΐνη 70.3 g
Λιπαρά 79.9 g
Υδατάνθρακες 124.7 g
Φυτικές ίνες 8.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων