Συσκευές & Αξεσουάρ
Marynowany ser typu feta
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 170ωρ.
500 g
Υλικά
-
375 g wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
-
5 g chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)
-
2000 g mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
-
10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej
-
80 g soli niejodowanej
-
1 - 2 łyżki mieszanych ziół, świeżych lub suszonych
-
olej do zalania sera
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 500 g
Πρωτεΐνη
70.3 g
Θερμίδες
6248.1 kJ /
1487.6 kcal
Λιπαρά
79.9 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Υδατάνθρακες
124.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DOMOWE SERY
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasztet z mięsa i warzyw z rosołu
2ωρ.
Kawa z żółtkiem po wietnamsku
10 λεπτ.
Kremowy sos grzybowy na winie
30 λεπτ.
Sos béarnaise
20 λεπτ.
Syrop korzenno-herbaciany do kawy (Chai syrup)
45 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Gotowanie pyz z mięsem
20 λεπτ.
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 λεπτ.
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5 λεπτ.
Gotowanie makaronu (TM7)
20 λεπτ.
Krem pistacjowy
40 λεπτ.
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3ωρ. 40 λεπτ.