Marynowany ser typu feta

4.9 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 170ωρ.
500 g

Υλικά

  • wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
    375 g
  • chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)
    5 g
  • mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
    2000 g
  • podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej
    10 kropli
  • soli niejodowanej
    80 g
  • mieszanych ziół, świeżych lub suszonych
    1 - 2 łyżki
  • olej do zalania sera

Διατροφή ανά 500 g

Θερμίδες 1487.6 kcal / 6248.1 kJ
Πρωτεΐνη 70.3 g
Λιπαρά 79.9 g
Υδατάνθρακες 124.7 g
Φυτικές ίνες 8.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων