Συσκευές & Αξεσουάρ
Marynowany ser typu feta
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 170ωρ.
500 g
Υλικά
-
wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki375 g
-
chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)5 g
-
mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)2000 g
-
podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej10 kropli
-
soli niejodowanej80 g
-
mieszanych ziół, świeżych lub suszonych1 - 2 łyżki
-
olej do zalania sera
Διατροφή ανά 500 g
Θερμίδες
1487.6 kcal /
6248.1 kJ
Πρωτεΐνη
70.3 g
Λιπαρά
79.9 g
Υδατάνθρακες
124.7 g
Φυτικές ίνες
8.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DOMOWE SERY
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSer do smarowania
1ωρ.
Dżem borówkowy
Καμία βαθμολογία
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 λεπτ.
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
4 λεπτ.
Gotowanie makaronu (TM7)
20 λεπτ.
Krem pistacjowy
37 λεπτ.
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3ωρ. 40 λεπτ.
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30 λεπτ.
Purée z dyni (przepis podstawowy)
40 λεπτ.
Napój migdałowy
10 λεπτ.
Waniliowy napój ryżowy
1ωρ.
Grzybki marynowane
6ωρ. 30 λεπτ.