
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moravské zelí
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 porce
Υλικά
-
60 gramů mrkve na čtvrtky
-
500 gramů bílého zelí na kousky (3 cm)
-
450 gramů vody
-
1 kostka drůbežího bujónu (pro 0,5l vody)
-
½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička cukru
-
70 gramů másla
-
20 gramů hladké mouky
-
½ citrónu pouze šťáva
Διατροφή ανά 1 porce
Θερμίδες
195 kcal /
816 kJ
Πρωτεΐνη
2.5 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
11.9 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Inspirace pro vás
192 Συνταγές
Τσεχία
Τσεχία

Výběr porcí
244 Συνταγές
Τσεχία
Τσεχία

Základní kuchařka
189 Συνταγές
Τσεχία
Τσεχία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBramborové pyré s hráškem a mátou
45 λεπτ.
Fermentovaná mrkev
60ωρ. 30 λεπτ.
Miso-jogurtový bramborový salát
35 λεπτ.
Bramborový salát s bylinkovou zálivkou vinaigrette
Καμία βαθμολογία
Vařená quinoa
15 λεπτ.
Vařené brambory
30 λεπτ.
Gratinované brambory
1ωρ. 15 λεπτ.
Pečené fazole
1ωρ. 25 λεπτ.
Máslové rolované knedlíky
1ωρ. 10 λεπτ.
Chlupaté knedlíky
1ωρ. 5 λεπτ.
Celozrnné knedlíky s burisony
50 λεπτ.
Mléčné knedlíky
40 λεπτ.