Brownie fasolowo-gryczane

Brownie fasolowo-gryczane

4.5 502 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
16 kawałków

Υλικά

  • 100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki
  • 50 g masła klarowanego podzielonego na kawałki
    50 g oleju kokosowego, podzielonego na kawałki
  • 480 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej i opłukanej pod bieżącą wodą
  • 2 jajka
  • 150 g miodu, płynnego
  • 50 - 60 g ksylitolu
  • 70 g masła orzechowego
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
  • 20 g kakao
  • 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
    1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia, bezglutenowego
  • ½ łyżeczki sody oczyszczonej
  • 70 g mąki gryczanej
  • 1 szczypta soli

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 kawałek

Νάτριο 300.1 mg
Πρωτεΐνη 4.3 g
Θερμίδες 759.8 kJ / 181.5 kcal
Λιπαρά 8.2 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.7 g
Υδατάνθρακες 23.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων