
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panna cotta de turrón de Jijona
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
6 raciones
Υλικά
-
hojas de gelatina3
-
de turrón de Jijona blando120 g
-
de nata400 g
-
de azúcar50 - 60 g
-
de cacao puro en polvo (προαιρετικό πεδίο) para espolvorear1 - 2 cucharaditas
Διατροφή ανά 1 ración
Θερμίδες
360 kcal /
1506 kJ
Πρωτεΐνη
4.2 g
Λιπαρά
28.6 g
Υδατάνθρακες
21.5 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A la mesa en Navidad
23 Συνταγές
Ισπανία
Ισπανία

A LA MESA EN NAVIDAD
23 Συνταγές
Μεξικό
Μεξικό
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHelado de plátano y chocolate
12ωρ.
Alfajores
1ωρ. 30 λεπτ.
Postre de queso con coulis de arándanos
1ωρ. 30 λεπτ.
Helado de avellana
5ωρ. 10 λεπτ.
Crepas sin gluten
45 λεπτ.
Mousse de mango
1ωρ.
Helado de chocolate Keto
10ωρ. 30 λεπτ.
Melocotones en almíbar
20 λεπτ.
Helado de crema de leche
11ωρ. 30 λεπτ.
Vasitos de mango y yogur con cerezas
25 λεπτ.
Mousse de chocolate
3ωρ. 20 λεπτ.
Postre de tapioca y mango
50 λεπτ.