Panna cotta de turrón de Jijona

Panna cotta de turrón de Jijona

4.1 241 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 10 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 3 hojas de gelatina
  • 120 g de turrón de Jijona blando
  • 400 g de nata
  • 50 - 60 g de azúcar
  • 1 - 2 cucharaditas de cacao puro en polvo (προαιρετικό πεδίο) para espolvorear

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 360 kcal / 1506 kJ
Πρωτεΐνη 4.2 g
Λιπαρά 28.6 g
Υδατάνθρακες 21.5 g
Φυτικές ίνες 1.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων