
Συσκευές & Αξεσουάρ
Schmand-Kirsch-Kuchen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
20 Stücke
Υλικά
-
Mehl400 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Zucker220 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht30 g
-
Eier2
-
Milch100 g
-
Butter weich, in Stücken200 g
-
Schmand200 g
-
Mandellikör (z. B. Amaretto)30 g
-
Schattenmorellen (680 g), abgetropft1 Glas
-
Puderzucker zum Bestäuben
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
724 kJ /
173 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 3/2020
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBiskuitrolle mit Himbeersahne
2ωρ. 30 λεπτ.
Küken-Amerikaner
2ωρ. 30 λεπτ.
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1ωρ. 30 λεπτ.
Mirabellen-Blechkuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Dreh-dich-um-Kuchen
1ωρ. 50 λεπτ.
Apfeltaschen
2ωρ. 40 λεπτ.
Quark-Hefe-Kuchen
1ωρ. 20 λεπτ.
Fondant au Chocolat
20 λεπτ.
Möhren-Apfel-Kuchen
1ωρ. 30 λεπτ.
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2ωρ.
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2ωρ. 30 λεπτ.
Butter-Apfel-Kuchen
3ωρ.