sous-vide慢煮芦笋配温泉蛋

sous-vide慢煮芦笋配温泉蛋

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 橄榄油 ,刷油用
  • 鸡蛋(约53-63克)
    4 颗
  • 绿芦笋 ,去皮,切约14厘米长
    150 克
  • 橄榄油
    2 汤匙
  • 蒜头 ,切碎
    2 瓣
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1600 克
  • 鲜榨柠檬汁 (约半个柠檬)
    30 克
  • ,调味用
  • 黑胡椒粉 ,调味用
  • 橄榄油 ,调味用

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 132 kcal / 550 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 81 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων