Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮芦笋配温泉蛋
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
橄榄油 刷油用
-
鸡蛋(约53-63克)4 颗
-
绿芦笋 去皮,切约14厘米长150 克
-
橄榄油2 汤匙
-
蒜头 切碎2 瓣
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1600 克
-
鲜榨柠檬汁 (约半个柠檬)30 克
-
盐 调味用
-
黑胡椒粉 调味用
-
橄榄油 调味用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
81 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
550 kJ /
132 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
sous-vide慢煮
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
慢煮美味
30 Συνταγές
Κίνα
Κίνα