
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fener Balığı ve Karides Çorbası
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 porsiyon
Υλικά
-
derisiz kemiksiz fener balığı eti kemiği ile birlikte (bk. öneriler)350 - 500 g
-
soyulmamış çiğ karides orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)500 g
-
su750 g
-
havuç dilimlenmiş (1-2 cm)70 g
-
pırasa beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)60 g
-
soğan ikiye bölünmüş140 g
-
diş sarımsak3
-
sızma zeytinyağı15 - 20 g
-
beyaz şarap (bk. öneriler)50 g
-
doğranmış domates konservesi200 g
-
pirinç, beyaz, kısa tane25 g
-
safran lifi (προαιρετικό πεδίο)1 tutam
-
tuz1 ¼ - 1 ½ tk
-
tereyağı30 - 40 g
-
pul biber1 - 2 tutam
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
189 kcal /
791 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Çorba ve Pilavlar
25 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKremalı Kabak Çorbası
25 Min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 Min
Kaşar Peynirli Domates Çorbası
40 Min
Kremalı Domates Çorbası
30 Min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 Min
Havuç Çorbası
35 Min
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 Min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 Min
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 Min
Naneli Bezelye Çorbası
35 Min
Gazpacho
10 Min
Tarhana Çorbası
25 Min