Fener Balığı ve Karides Çorbası

Fener Balığı ve Karides Çorbası

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 porsiyon

Υλικά

  • derisiz kemiksiz fener balığı eti kemiği ile birlikte (bk. öneriler)
    350 - 500 g
  • soyulmamış çiğ karides orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)
    500 g
  • su
    750 g
  • havuç dilimlenmiş (1-2 cm)
    70 g
  • pırasa beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)
    60 g
  • soğan ikiye bölünmüş
    140 g
  • diş sarımsak
    3
  • sızma zeytinyağı
    15 - 20 g
  • beyaz şarap (bk. öneriler)
    50 g
  • doğranmış domates konservesi
    200 g
  • pirinç, beyaz, kısa tane
    25 g
  • safran lifi (προαιρετικό πεδίο)
    1 tutam
  • tuz
    1 ¼ - 1 ½ tk
  • tereyağı
    30 - 40 g
  • pul biber
    1 - 2 tutam

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Θερμίδες 189 kcal / 791 kJ
Πρωτεΐνη 18 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων