
Συσκευές & Αξεσουάρ
奶油焗花椰菜
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) ,切塊200 克
-
水500 克
-
白花椰菜 (約1 公斤),切小朵1 顆
-
麵粉50 克
-
奶油40 克
-
牛奶500 克
-
鹽 ,多備一些調味用½ 茶匙
-
白胡椒粉 ,多備一些調味用2 小撮
-
豆蔻粉 (προαιρετικό πεδίο)1 - 2 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
305 kcal /
1273 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
5.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν