 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
奶油焗花椰菜
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 55 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          200 克 切達乳酪, ,切塊格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) 切塊200 克
- 
          水500 克
- 
          白花椰菜 (約1 公斤),切小朵1 顆
- 
          麵粉50 克
- 
          奶油40 克
- 
          牛奶500 克
- 
          鹽 多備一些調味用½ 茶匙
- 
          白胡椒粉 多備一些調味用2 小撮
- 
          豆蔻粉 (προαιρετικό πεδίο)1 - 2 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        17 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1273 kJ  / 
                        305 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        20 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        14 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    