 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
醬煮杏鮑菇
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 6ωρ. 30 λεπτ.
              
              
                
                1 人份
              
            Υλικά
- 
          杏鮑菇 切滾刀塊(約3公分)500 克
- 
          水500 克
- 
          冰糖粉25 克
- 
          薑 切片10 克
- 
          醬油70 克
- 
          洋蔥 切絲,泡入冰水以去除嗆味200 克
- 
          小黃瓜 切絲50 克
- 
          新鮮綜合生菜 (προαιρετικό πεδίο) 少許
- 
          七味粉1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        23.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1959.3 kJ  / 
                        468.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        3.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        4.07 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        105.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    