 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
干燒素魚
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 55 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          海苔 (每片大小約10公分 x25公分)3 片
- 
          麵粉 加入40克水調成麵粉糊20 克
- 
          豆腐皮3 張
- 
          豆包 切絲240 克
- 
          水500 克
- 
          薑10 克
- 
          油10 克
- 
          乾香菇 泡軟、切絲5 克
- 
          熟竹筍 (真空包裝),切絲20 克
- 
          紅蘿蔔 去皮、切絲35 克
- 
          素蠔油1 大匙
- 
          蕃茄醬1 大匙
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          芹菜 取莖、切末5 克
- 
          新鮮香菜 切小段5 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        17 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1273 kJ  / 
                        305 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        20 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.55 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        14 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    