
Συσκευές & Αξεσουάρ
干燒素魚
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
海苔 (每片大小約10公分 x25公分)3 片
-
麵粉 ,加入40克水調成麵粉糊20 克
-
豆腐皮3 張
-
豆包 ,切絲240 克
-
水500 克
-
薑10 克
-
油10 克
-
乾香菇 ,泡軟、切絲5 克
-
熟竹筍 (真空包裝),切絲20 克
-
紅蘿蔔 ,去皮、切絲35 克
-
素蠔油1 大匙
-
蕃茄醬1 大匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
芹菜 ,取莖、切末5 克
-
新鮮香菜 ,切小段5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
305 kcal /
1273 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
14 g
Φυτικές ίνες
0.55 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν