Pizza Bianca mit zweierlei Belag (Langzeitgare)

Pizza Bianca mit zweierlei Belag (Langzeitgare)

4.7 76 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 21ωρ. 20 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

Pizzateig
  • Wasser kalt
    325 g
  • Weizenmehl, griffig etwas mehr zum Bemehlen
    500 g
  • frische Germ
    5 g
  • Salz
    10 g
  • Olivenöl
    20 g
Belag und Fertigstellung
  • Rapsöl zum Einfetten
  • Ricotta
    250 g
  • Mozzarella in Scheiben
    250 g
  • Parmesan geraspelt
    50 g
  • Blattspinat, TK aufgetaut, ausgedrückt
    200 g
  • Knoblauchzehen (προαιρετικό πεδίο) in dünnen Scheiben
    2
  • Pinienkerne
    40 g
  • Feta in Würfeln
    150 g
  • Salz
    6 Prisen
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    4 Prisen
  • Olivenöl zum Beträufeln
    2 - 4 EL
  • Schinken in Scheiben
    200 g
  • Rosmarin, frisch Nadeln fein gehackt
    1 - 2 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 546 kcal / 2286 kJ
Πρωτεΐνη 27 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 46 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 12 g
Νάτριο 1366 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων