Kimchi Sauce

Kimchi Sauce

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 jars

Υλικά

  • glutinous rice flour
    40 g
  • water
    400 g
  • sugar
    20 g
  • Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters
    400 g
  • garlic cloves
    50 g
  • fresh ginger
    10 g
  • yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)
    110 g
  • chilli flakes
    70 g
  • Korean fish sauce
    4 tbsp
  • Korean fermented shrimp (saeujeot)
    1 tbsp

Διατροφή ανά 1 jar

Νάτριο 1904 mg
Πρωτεΐνη 6 g
Θερμίδες 787 kJ / 188 kcal
Λιπαρά 2 g
Φυτικές ίνες 8 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 40 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων