
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fermented beetroot dip
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
660 g
Υλικά
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
salt1 tsp
-
filtered water for soaking
Beetroot dip
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 660 g
Θερμίδες
1564.7 kcal /
6546.7 kJ
Πρωτεΐνη
44.6 g
Λιπαρά
115.6 g
Υδατάνθρακες
109.5 g
Φυτικές ίνες
20.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.8 g
Νάτριο
2740.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked artichoke dip
35 λεπτ.
Layered Mexican dip
25 λεπτ.
Traditional Worcestershire sauce
35 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Sage and black garlic butter
10 λεπτ.
Zingy avocado and lime dip
10 λεπτ.
Cucumber and mint raita
30 λεπτ.
Hollandaise
15 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
French dressing
5 λεπτ.
Toum
15 λεπτ.