
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fermented beetroot dip
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
660 g
Υλικά
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
salt1 tsp
-
filtered water for soaking
Beetroot dip
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)2
Διατροφή ανά 660 g
Θερμίδες
1564.7 kcal /
6546.7 kJ
Πρωτεΐνη
44.6 g
Λιπαρά
115.6 g
Υδατάνθρακες
109.5 g
Φυτικές ίνες
20.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.8 g
Νάτριο
2740.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked pâté
3ωρ.
Smashed pea and bean dip
30 λεπτ.
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 λεπτ.
Yellow chicken curry with rice
1ωρ.
Chunky guacamole
10 λεπτ.
Yoghurt cheese
Καμία βαθμολογία
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Asian dipping sauce
25 λεπτ.
Wasabi mayonnaise
10 λεπτ.
Earl Grey and whisky glaze
1ωρ.
Lime glaze
40 λεπτ.
Apple, leek and sage sauce
15 λεπτ.