Fermented beetroot dip

Fermented beetroot dip

5.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25ωρ.
660 g

Υλικά

Soaking
  • raw cashews (see Tips)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • filtered water for soaking
Beetroot dip
  • beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • extra virgin olive oil plus extra for covering dip
    2 tbsp
  • garlic clove
    1
  • dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)
    2

Διατροφή ανά 660 g

Θερμίδες 1564.7 kcal / 6546.7 kJ
Πρωτεΐνη 44.6 g
Λιπαρά 115.6 g
Υδατάνθρακες 109.5 g
Φυτικές ίνες 20.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.8 g
Νάτριο 2740.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων