
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beurre blanc
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
salted butter chilled and cut into cubes (2 cm)250 g
-
eschalots60 g
-
white wine vinegar30 g
-
dry white wine50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
303 kcal /
1222.7 kJ
Πρωτεΐνη
0.5 g
Λιπαρά
33.7 g
Υδατάνθρακες
0.3 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.3 g
Νάτριο
326.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

French cuisine: Dinner and sides
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNZ mustard sauce
15 λεπτ.
Rosemary and eschalot gravy
30 λεπτ.
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 λεπτ.
Vegan gravy
40 λεπτ.
Traditional Worcestershire sauce
35 λεπτ.
Avocado dressing
10 λεπτ.
Sauerkraut
168ωρ. 35 λεπτ.
Taleggio cheese sauce
10 λεπτ.
French dressing
5 λεπτ.
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 λεπτ.
Baba ghanoush
1ωρ.
Baked pâté
3ωρ.