
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beurre blanc
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
salted butter chilled and cut into cubes (2 cm)250 g
-
eschalots60 g
-
white wine vinegar30 g
-
dry white wine50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
326.2 mg
Πρωτεΐνη
0.5 g
Θερμίδες
1222.7 kJ /
303 kcal
Λιπαρά
33.7 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
22.3 g
Υδατάνθρακες
0.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

French cuisine: Dinner and sides
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSage and black garlic butter
10 min
Zingy avocado and lime dip
10 min
Toum
15 min
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Honey, soy and mustard marinade
5 min
Layered Mexican dip
25 min
Caesar salad dressing
10 min
Mint sauce
5 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Simple gluten free herb gravy
20 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Mushroom pâté
1 godz. 15 min