
Συσκευές & Αξεσουάρ
Indrefilet av svin med sennepssaus
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
-
indrefilet av svin delt i skiver (1 cm)450 g
-
liten sjampinjong, fersk delt i skiver100 g
-
vermut, tørr75 g
-
melk100 g
-
løk kuttet i halve60 g
-
hvitløksfedd (προαιρετικό πεδίο)1
-
grov sennep2 ts
-
sterk sennep1 ts
-
kyllingbuljong terning (til 0.5 l)1
-
salt1 ts
-
malt svart pepper juster etter smak1 klype
-
crème fraîche, min 30% fett2 ss
-
maizena1 toppet ss
-
persille, fersk til pynt2 - 3 kvister
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsjon
Πρωτεΐνη
28 g
Θερμίδες
961 kJ /
230 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Min Kokebok
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKung Pao kylling
Καμία βαθμολογία
Tradisjonell østerriksk gulasj
Καμία βαθμολογία
Pulled pork burger
Καμία βαθμολογία
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Καμία βαθμολογία
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Καμία βαθμολογία
Pastasaus av skinke og purre
Καμία βαθμολογία
Biff i stout
Καμία βαθμολογία
Kroningskylling
Καμία βαθμολογία
Tandoori kyllingwraps
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Καμία βαθμολογία
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Καμία βαθμολογία
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Καμία βαθμολογία