
Συσκευές & Αξεσουάρ
Indrefilet av svin med surkål og potetpuré
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
-
løk delt i to350 g
-
baconterninger100 g
-
indrefilet av svin500 - 600 g
-
salt2 ts
-
pepper, malt¼ ts
-
paprika krydder, søtt1 - 1 ½ ts
-
mager bacon, røkt (60-80 g)6 - 8 skiver
-
surkål500 g
-
laurbærblad, tørket (προαιρετικό πεδίο)1
-
einebær (προαιρετικό πεδίο)3
-
vann500 g
-
poteter delt i biter (3 cm)750 g
-
stekeolje3 ss
-
melk140 g
-
smør40 g
-
muskatnøtt, malt2 - 3 klyper
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsjon
Πρωτεΐνη
47 g
Θερμίδες
2467 kJ /
590 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
6.4 g
Υδατάνθρακες
37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Min Kokebok
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen