
Συσκευές & Αξεσουάρ
Thailandske fiskekaker
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
18 stykker
Υλικά
-
vegetabilsk olje til smøring
-
kaffir lime blad, fersk (se tips), stilker fjernet2 - 4
-
grønne bønner, ferske trimmede100 g
-
vårløk (ca. 40 g), delt i biter2
-
hvit fisk, filet (feks. torsk, snapper, abbor), delt i biter (3-4 cm)600 g
-
rød currypaste30 - 50 g
-
kokosfløte60 g
-
eggehvite1
-
salt½ - 1 ts
-
vann1000 g
-
rød chili, fersk skåret i tynne skiver, til pynt1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 3 stykke
Πρωτεΐνη
22 g
Θερμίδες
840 kJ /
202 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Υδατάνθρακες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Min Kokebok
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScampi med chili og hvitløk
Brak ocen
Laks med urter på 50°C
Brak ocen
Risbolle med laks
Brak ocen
Risskive med røkelaks
Brak ocen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 min
Torsk i tomatsaus
Brak ocen
Saganaki med reker og feta
35 min
Lutefisk
2 godz. 20 min
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Brak ocen
Rødspette med eggesmør
55 min
Dampet Laks med agurksalat og dillpoteter
45 min
Bacalao
50 godz.