Postre de mango y coco con salsa de chocolate

Postre de mango y coco con salsa de chocolate

2.5 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
12 raciones

Υλικά

Capa de mango
  • 500 g de mango maduro pelado en trozos
  • 80 - 100 g de azúcar
  • 100 g de agua
  • 2 sobres de agaragar en polvo (4 g)
Capa de coco
  • 600 g de leche de coco
  • 100 - 120 g de azúcar
  • 1 sobre de agaragar en polvo (4 g)
Salsa de chocolate
  • 300 g de agua
  • 30 g de chocolate negro (85% de cacao)
  • 50 g de jarabe de agave
  • 30 g de cacao puro en polvo
  • 10 g de harina
  • 1 pellizco de sal
Para servir
  • 100 g de frutos rojos frescos variados
  • 100 - 200 g de mango maduro
  • 100 g de piña fresca
  • 1 - 2 cucharadas de copos de coco
    1 - 2 cucharadas de coco rallado

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 148 kcal / 621 kJ
Πρωτεΐνη 1 g
Λιπαρά 1.3 g
Υδατάνθρακες 33.4 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 69.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων