Vegan Mozzarella

Vegan Mozzarella

3.8 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 50 λεπτ.
450 g

Υλικά

  • cashew nuts
    140 g
  • water for soaking
  • coconut oil
    20 g
  • coconut yoghurt vegan
    70 g
  • almond milk (see tip)
    110 g
  • lemon juice, freshly squeezed
    30 g
  • tapioca starch (see tip)
    40 g
  • nutritional yeast flakes
    4 Tbsp
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • olive oil for greasing

Διατροφή ανά 450 g

Θερμίδες 1515 kcal / 6294 kJ
Πρωτεΐνη 55 g
Λιπαρά 110 g
Υδατάνθρακες 68 g
Κορεσμένα λιπαρά 45 g
Νάτριο 1246 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων