
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Mozzarella
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 50 λεπτ.
450 g
Υλικά
-
cashew nuts140 g
-
water for soaking
-
coconut oil20 g
-
coconut yoghurt vegan70 g
-
almond milk (see tip)110 g
-
lemon juice, freshly squeezed30 g
-
tapioca starch (see tip)40 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
olive oil for greasing
Διατροφή ανά 450 g
Θερμίδες
1515 kcal /
6294 kJ
Πρωτεΐνη
55 g
Λιπαρά
110 g
Υδατάνθρακες
68 g
Κορεσμένα λιπαρά
45 g
Νάτριο
1246 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButtercream Icing
10 λεπτ.
Boiled Pasta
Καμία βαθμολογία
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3ωρ. 40 λεπτ.
Blueberry Jam
Καμία βαθμολογία
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
Καμία βαθμολογία
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
Καμία βαθμολογία
Quick Flatbreads
20 λεπτ.
Marzipan
10 λεπτ.
Thai Red Curry Paste
Καμία βαθμολογία
Grenadine
45 λεπτ.
Soy Dressing
5 λεπτ.
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 λεπτ.