
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Mozzarella
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 50 λεπτ.
450 g
Υλικά
-
cashew nuts140 g
-
water for soaking
-
coconut oil20 g
-
coconut yoghurt vegan70 g
-
almond milk (see tip)110 g
-
lemon juice, freshly squeezed30 g
-
tapioca starch (see tip)40 g
-
nutritional yeast flakes4 Tbsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
olive oil for greasing
Διατροφή ανά 450 g
Θερμίδες
1515 kcal /
6294 kJ
Πρωτεΐνη
55 g
Λιπαρά
110 g
Υδατάνθρακες
68 g
Κορεσμένα λιπαρά
45 g
Νάτριο
1246 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant-based Kitchen
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHollandaise Sauce
15 λεπτ.
Buttercream Icing
10 λεπτ.
Boiled Long Pasta
20 λεπτ.
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3ωρ. 40 λεπτ.
Blueberry Jam
Καμία βαθμολογία
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 λεπτ.
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 λεπτ.
Quick Flatbreads
20 λεπτ.
Marzipan
10 λεπτ.
Thai Red Curry Paste
Καμία βαθμολογία
Grenadine
45 λεπτ.
Soy Dressing
5 λεπτ.