Dip mexicain en couches

Dip mexicain en couches

4.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
10 portions

Υλικά

Salsa
  • de tomates mûres (env. 2-3 tomates), épépinées, coupées en 4
    250 g
  • piment jalapeño frais coupé en 2 (optionel)
    1
  • d'oignons rouges
    80 g
  • de jus de citron vert
    1 c. à soupe
  • de sel
    ½ c. à café
'Crème' aigre
  • de noix de cajou
    100 g
  • de pignons de pin
    100 g
  • de jus de citron
    60 g
  • d'eau
    150 g
  • de sel selon vos goûts
    1 - 2 pincées
Dip d'avocat
  • avocats la chair uniquement
    2
  • de jus de citron vert
    1 - 2 c. à café
  • de sel
    1 - 2 pincées
  • de poivre noir moulu
    1 - 2 pincées
Présentation
  • de purée de haricots mexicains (refried beans)
    400 g
  • laitue iceberg ciselée
    ½
  • de fromage vegan râpé
    150 g
  • des feuilles de coriandre fraîche pour la garniture
  • des chips de maïs pour accompagner

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 357.8 kcal / 1502.8 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 27.3 g
Υδατάνθρακες 18.5 g
Φυτικές ίνες 7.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων