Risotto aux noix et tomates au four

Risotto aux noix et tomates au four

4.6 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Tomates au four
  • d'oignons coupés en 2
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • de sucre brun
    1 c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de thym, frais effeuillées, et plus pour la garniture
    6 brins
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de tomates cerise coupées en 2
    400 g
Risotto aux noix et finition
  • de cerneaux de noix
    80 g
  • oignon coupé en 2
    1
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de riz risotto par ex. Carnaroli ou Arborio (12-15 minutes de cuisson)
    320 g
  • d'eau
    800 g
  • de pâte de bouillon de légumes vegan
    1 ½ c. à café bombée
    1 ½ cube de bouillon de légumes (pour 0,5l), vegan
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de zeste de citron râpé
    1 c. à café

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 661 kcal / 2767 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 71 g
Φυτικές ίνες 4.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων