Συσκευές & Αξεσουάρ
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Red velvet cakes
-
buttermilk120 g
-
egg1
-
natural red food colouring (see Tips)½ tsp
-
plain flour150 g
-
caster sugar150 g
-
cocoa powder30 g
-
salted butter softened65 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Vanilla cream cheese icing
-
salted butter cut into pieces150 g
-
cream cheese room temperature, cut into pieces150 g
-
icing sugar50 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
vanilla bean paste¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
275.3 mg
Πρωτεΐνη
3.9 g
Θερμίδες
1162.9 kJ /
276.9 kcal
Λιπαρά
17.6 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.3 g
Υδατάνθρακες
26.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Pistachio and lemon curd cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Speculaas
1ωρ.
Chewy pistachio biscuits
45 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Stone fruit crumble
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate and pear cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Mini chocolate bundts
45 λεπτ.
Gingerbread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cherry clafoutis
1ωρ. 5 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.