
Συσκευές & Αξεσουάρ
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Red velvet cakes
-
buttermilk120 g
-
egg1
-
natural red food colouring (see Tips)½ tsp
-
plain flour150 g
-
caster sugar150 g
-
cocoa powder30 g
-
salted butter softened65 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Vanilla cream cheese icing
-
salted butter cut into pieces150 g
-
cream cheese room temperature, cut into pieces150 g
-
icing sugar50 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
vanilla bean paste¼ tsp
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
276.9 kcal /
1162.9 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
17.6 g
Υδατάνθρακες
26.7 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.3 g
Νάτριο
275.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Magnolia Kitchen - Bernadette Gee
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuince crumble
1ωρ. 25 λεπτ.
Polenta, mandarin and almond cake
2ωρ. 35 λεπτ.
Pepita almond Florentines
1ωρ.
Baked pumpkin doughnuts
1ωρ. 20 λεπτ.
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.
S'mores cupcakes
2ωρ. 40 λεπτ.
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2ωρ. 30 λεπτ.
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1ωρ. 10 λεπτ.
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30ωρ. 25 λεπτ.
Cheesecake with meringue topping
3ωρ. 30 λεπτ.