
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan bundt
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
16 portions
Υλικά
-
unsalted butter for greasing
-
sesame seeds plus an extra 4 tbsp for coating80 g
-
blanched almonds100 g
-
dried figs120 g
-
dried apricots130 g
-
pitted dates200 g
-
white sugar100 g
-
natural yoghurt150 g
-
eggs5
-
plain flour300 g
-
ground cardamom1 tsp
-
ground allspice½ tsp
-
salt1 pinch
-
baking powder3 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
176.3 mg
Πρωτεΐνη
9.2 g
Θερμίδες
1806.7 kJ /
430.2 kcal
Λιπαρά
26.3 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
38.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Nice bundt
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMacadamia chocolate cookies
45min
ANZAC slice
1h 40min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Apple cinnamon muffins
40min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min
Afghan biscuits
25min
Choc chunk and pomegranate oatmeal cookies
45min
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Coconut oat biscuits
45min
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1h 20min
Magic bean chocolate cake
1h 40min