
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
16 pieces
Υλικά
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
167 kcal /
699 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
7 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
539 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Indoor Picnic
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChallah
3ωρ. 10 λεπτ.
Simple Mixing Bread
3ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia with Sea Salt Flakes
1ωρ. 40 λεπτ.
Sourdough Pretzel Bread
7ωρ. 20 λεπτ.
Gluten Free Focaccia Bread
1ωρ.
Black Tahini Banana Bread
1ωρ. 20 λεπτ.
Maple Caramel Rolls
3ωρ. 40 λεπτ.
Maple Buttermilk Biscuits
25 λεπτ.
Pull-Apart Dinner Rolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Pita Bread
2ωρ.
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1ωρ. 40 λεπτ.
Cornbread
40 λεπτ.