
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza mit Walnüssen und Gorgonzola
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
Teig:
-
Weizenkörner100 g
-
Wasser200 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 Prise
-
Mehl Type 405250 g
-
Walnusshälften100 g
-
Olivenöl25 g
-
Salz1 TL
Belag:
-
Schmand300 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat3 Prisen
-
Blattspinat, TK aufgetaut, abgetropft180 g
-
geräucherter, roher Schinken (z.B. Parmaschinken), in dünnen Scheiben120 g
-
Gorgonzola in kleinen Würfeln150 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
947 kcal /
3963 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
62 g
Υδατάνθρακες
66 g
Φυτικές ίνες
7.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin – Best of
21 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKürbis-Sellerie-Quiche
2 godz.
Badischer Flammkuchen
1 godz.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 godz. 30 min
Maronen-Champignon-Tarte mit Cranberrys
Brak ocen
Cremiger Feta-Dip
5 min
Halloween-Kürbis-Fladen
1 godz.
Spinat-Tomaten-Quiche
1 godz. 45 min
Kartoffelkuchen (Kartoffelwatz)
2 godz.
Erbsenquiche
1 godz.
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2 godz.
Käsefüße
1 godz. 25 min
Herzhafte Käse-Sesam-Häschen
2 godz.