
Συσκευές & Αξεσουάρ
Venezia Bread
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
1 Total recipe
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Θερμίδες
2356 kcal /
9858 kJ
Πρωτεΐνη
63 g
Λιπαρά
63 g
Υδατάνθρακες
386 g
Φυτικές ίνες
16 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
4841 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Artisan Breads
14 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCornbread
40 λεπτ.
Focaccia with Onions
1ωρ. 30 λεπτ.
Baguettes
3ωρ. 45 λεπτ.
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4ωρ. 40 λεπτ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Cinnamon Roll Waffles
1ωρ. 35 λεπτ.
Five-Seed Bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Quick Rise Basic Bread
45 λεπτ.
Rye Bread
6ωρ. 5 λεπτ.
Brown Sugar Date Muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1ωρ. 40 λεπτ.