Venezia Bread

Venezia Bread

4.4 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
1 Total recipe

Υλικά

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    2 oz
  • water
    8 ½ oz
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
    1 packet/envelope active dry yeast
  • sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
    11 oz
  • semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
    17 oz
    17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
  • salt
    2 tsp

Διατροφή ανά 1 Total recipe

Θερμίδες 2356 kcal / 9858 kJ
Πρωτεΐνη 63 g
Λιπαρά 63 g
Υδατάνθρακες 386 g
Φυτικές ίνες 16 g
Κορεσμένα λιπαρά 9 g
Νάτριο 4841 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων