Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 5 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
water6 oz
-
sugar1 oz
-
2 ¼ tsp active dry yeastactive dry yeast1 packet/envelope
-
all-purpose flour16 oz
-
sourdough starter discard (unfed)4 ½ oz
-
large egg1
-
unsalted butter diced, room temperature, plus extra to grease2 ½ oz
-
salt to taste½ tsp
Filling
-
sugar3 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust2 tsp
-
ground cinnamon1 tbsp
-
large egg whisked1
-
raisins4 oz
-
unsalted butter (προαιρετικό πεδίο) melted, to brush
-
confectioners sugar (προαιρετικό πεδίο) to sprinkle
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
112 mg
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
1188 kJ /
284 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
51 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Sourdough Baking - with Starter Discard
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min
Sandwich Bread
3 godz.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Flour Tortilla
1 godz.
Naan Bread
2 godz. 50 min
Matzah
30 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Conchas
3 godz. 15 min
Focaccia
3 godz.
Rye Bread
6 godz. 5 min
Cereal Bread
5 godz.
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1 godz. 20 min