Dip aux herbes et noix de cajou

Dip aux herbes et noix de cajou

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 10 λεπτ.
1 La recette complète

Υλικά

  • de noix de cajou non salées
    200 g
  • de fines herbes fraîches (par ex. persil, basilic, coriandre)
    15 g
  • de levure alimentaire en flocons
    2 c. à soupe bombée
  • d'eau froide
    110 g
  • de jus de citron
    15 g
  • d'huile neutre (par ex. tournesol ou arachides)
    40 g
  • gousse d'ail
    1
  • de sel selon vos goûts
    ½ - ¾ c. à café
  • de poivre noir moulu
    1 pincée
  • de ciboulette fraîche hachée (2 mm), selon vos goûts
    1 - 2 c. à soupe

Διατροφή ανά 1 La recette complète

Θερμίδες 1604 kcal / 6711 kJ
Πρωτεΐνη 48 g
Λιπαρά 135 g
Υδατάνθρακες 50 g
Φυτικές ίνες 8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων