
Συσκευές & Αξεσουάρ
冬瓜燒豆皮
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油15 克
-
薑 ,切片10 克
-
新鮮香菇 ,切片3 朵
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片15 克
-
紅糖5 克
-
醬油30 克
-
冬瓜 ,去皮,切大塊(約5公分)500 克
-
新鮮豆腐皮 ,切塊2 塊
-
水50 克
-
香油½ 茶匙
-
芹菜 ,取莖,切末10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
72 kcal /
303 kJ
Πρωτεΐνη
3.226 g
Λιπαρά
4.191 g
Υδατάνθρακες
6.066 g
Φυτικές ίνες
1.788 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν