Pastel de turrón y chocolate

Pastel de turrón y chocolate

4.6 81 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
12 raciones

Υλικά

Pastel
  • 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
  • 500 g de nata (35% de grasa)
  • 35 g de azúcar
  • 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 30 g de brandy
  • 24 bizcochos de soletilla
  • 250 g de leche
Cobertura
  • 75 g de nata (35% de grasa)
  • 75 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 35 g de mantequilla
  • 1 cucharadita de cacao puro en polvo (para espolvorear)

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 509 kcal / 2127 kJ
Πρωτεΐνη 7.1 g
Λιπαρά 37.8 g
Υδατάνθρακες 35.2 g
Φυτικές ίνες 3.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων