Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough Starter Discard Focaccia
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
water10 oz
-
honey½ oz
-
2 ¼ tsp active dry yeastactive dry yeast1 packet/envelope
-
all-purpose flour16 oz
-
sourdough starter discard (unfed)6 oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to drizzle2 ½ oz
-
salt1 tsp
-
flaky sea salt to sprinkle
-
fresh rosemary, leaves only2 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
235 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
929 kJ /
222 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
35 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Sourdough Baking - with Starter Discard
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPull-Apart Dinner Rolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Sandwich Bread
3ωρ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Flour Tortilla
1ωρ.
Naan Bread
2ωρ. 50 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5ωρ. 5 λεπτ.
Matzah
30 λεπτ.
Tangzhong Milk Bread
2ωρ. 35 λεπτ.
Conchas
3ωρ. 15 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Rye Bread
6ωρ. 5 λεπτ.
Cereal Bread
5ωρ.