Gunkan-maki de salmón

Gunkan-maki de salmón

4.8 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
18 unidades

Υλικά

  • ½ cucharadita de sal
  • 20 g de vinagre de arroz
  • 10 g de azúcar
  • 150 g de arroz de grano redondo
  • 1 trozo de alga kombu (προαιρετικό πεδίο) de 2x2 cm
  • 180 g de agua
  • ½ cucharadita de aceite vegetal
  • 150 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas (ver sugerencia)
  • 1 cucharada de cebollino fresco picado
  • 20 - 30 g de mayonesa
  • 1 pepino con piel en mitades longitudinales sin semillas
  • 3 láminas de alga nori
  • 1 cucharadita de wasabi en pasta
  • 50 g de huevas de salmón
  • jengibre encurtido en láminas para servir

Διατροφή ανά 18 unidades

Θερμίδες 1124.3 kcal / 4699.8 kJ
Πρωτεΐνη 48.3 g
Λιπαρά 44.2 g
Υδατάνθρακες 132 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 1970.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων