
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Gluten-Free Cake
-
peaches firm3
-
butter2 oz
-
raw sugar2 oz
-
large eggs separated3
-
raw almonds2 oz
-
oat flour2 oz
-
rice flour1 ½ oz
-
tapioca flour½ oz
-
sugar4 oz
-
ground cinnamon (προαιρετικό πεδίο)1 tsp
-
dried ground ginger (προαιρετικό πεδίο)1 tsp
-
orange zest (προαιρετικό πεδίο) from 1 orange
-
salt¼ tsp
-
water3 oz
-
vegetable oil1 oz
Apricot Glaze
-
apricot preserves2 oz
-
water½ oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
643 kcal /
2690 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
83 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
10 g
Νάτριο
295 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Consultant Favorites
15 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBanana Ice Cream (Nice Cream)
5min
Passionfruit Cheesecake (Diabetes)
2h
Rice Pudding
1h 10min
Tiramisu
5h 20min
Chocolate Ice Cream
12h
Fruit Ice Cream
5min
Lemon Sorbet
8h 30min
Quick Fruit Sorbet
10min
Chocolate Mousse
3h 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Caramel Apples
1h 45min
Halloween Dipped Apples
1h