Gluten-Free Peach Upside Down Cake

Gluten-Free Peach Upside Down Cake

4.1 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Gluten-Free Cake
  • peaches firm
    3
  • butter
    2 oz
  • raw sugar
    2 oz
  • large eggs separated
    3
  • raw almonds
    2 oz
  • oat flour
    2 oz
  • rice flour
    1 ½ oz
  • tapioca flour
    ½ oz
  • sugar
    4 oz
  • ground cinnamon (προαιρετικό πεδίο)
    1 tsp
  • dried ground ginger (προαιρετικό πεδίο)
    1 tsp
  • orange zest (προαιρετικό πεδίο) from 1 orange
  • salt
    ¼ tsp
  • water
    3 oz
  • vegetable oil
    1 oz
Apricot Glaze
  • apricot preserves
    2 oz
  • water
    ½ oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 643 kcal / 2690 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 83 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 295 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων