
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fruit Tart
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Pastry Dough
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
sugar5 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust11 oz
-
unsalted butter cold, in pieces5 ½ oz
-
salt1 pinch
-
large egg1
-
egg yolk from a large egg1
Pastry Cream
-
lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish1
-
sugar4 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
corn starch1 ½ oz
-
egg yolks from large eggs4
-
whole milk17 oz
-
mixed fresh fruit (approx. 3 pints)20 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
371 kcal /
1552 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
55 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
43 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Consultant Favorites
15 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Vanilla Madeleines
1ωρ. 30 λεπτ.
Arroz con leche (Rice Pudding)
3ωρ.
Mango Ice Cream
2ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Lemon Sorbet
8ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Hazelnut Fudgesicle
8ωρ. 35 λεπτ.
Chocolate Mousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Southern Banana Pudding
4ωρ. 45 λεπτ.
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3ωρ. 30 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Nectarine Tart with Frangipane
1ωρ.