Fruit Tart

Fruit Tart

4.4 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 portions

Υλικά

Pastry Dough
  • lemon thin peel only, no white pith
    1
  • sugar
    5 ½ oz
  • all-purpose flour plus extra to dust
    11 oz
  • unsalted butter cold, in pieces
    5 ½ oz
  • salt
    1 pinch
  • large egg
    1
  • egg yolk from a large egg
    1
Pastry Cream
  • lemon thin peel only, no white pith, plus extra zested, to garnish
    1
  • sugar
    4 oz
  • all-purpose flour
    1 oz
  • corn starch
    1 ½ oz
  • egg yolks from large eggs
    4
  • whole milk
    17 oz
  • mixed fresh fruit (approx. 3 pints)
    20 oz

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 371 kcal / 1552 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 55 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 43 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων