
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
gemalen peper¾ tl
-
verse tijm4 takjes
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
sjalotten50 g
-
verse dragon1 - 2 takjes
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter in stukken, en 1 el om te bakken200 g
-
eierdooiers4
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
93 mg
Πρωτεΐνη
46 g
Θερμίδες
2926 kJ /
698 kcal
Λιπαρά
56 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPulled pork met gestoomde broodjes
3ωρ.
Kip met warme aardappelsalade
55 λεπτ.
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Καμία βαθμολογία
Tajine van lam met abrikozen en honing
1ωρ. 30 λεπτ.
Rundsburgers met kaasvulling
40 λεπτ.
Balletjes in Spaanse saus
55 λεπτ.
Vitello tonnato
13ωρ.
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Καμία βαθμολογία
Aromatische kipcurry
1ωρ.
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2ωρ. 10 λεπτ.
Honey BBQ Chicken
Καμία βαθμολογία
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Καμία βαθμολογία