
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)4
-
zout2 tl
-
gemalen peper¾ tl
-
verse tijm4 takjes
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1400 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
sjalotten50 g
-
verse dragon1 - 2 takjes
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn1 el
-
boter in stukken, en 1 el om te bakken200 g
-
eierdooiers4
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
698 kcal /
2926 kJ
Πρωτεΐνη
46 g
Λιπαρά
56 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
32 g
Νάτριο
93 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1ωρ.
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2ωρ. 10 λεπτ.
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1ωρ.
Thaise pinda kip met kokosrijst
1ωρ.
Griekse salade met gestoomde kip
Καμία βαθμολογία
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 λεπτ.
Rundsburgers met kaasvulling
40 λεπτ.
Kip met rode paprika
1ωρ. 5 λεπτ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Καμία βαθμολογία
Krokant gebraad met moutbiersaus
Καμία βαθμολογία