
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
3 porties
Υλικά
-
uien in stukken200 g
-
zout en iets meer om af te kruiden1 tl
-
verse dille20 g
-
verse peterseliebladeren20 g
-
ciderazijn40 g
-
graanmosterd80 g
-
varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
crème fraîche, 15% v.g40 g
-
gemalen peper volgens eigen smaak
-
knolselderij geschild80 g
-
groene appels2
-
witloof150 g
-
zonnebloemolie1 el
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
443 kcal /
1857 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
488 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
Keine Bewertungen