
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
3 porties
Υλικά
-
uien in stukken200 g
-
zout en iets meer om af te kruiden1 tl
-
verse dille20 g
-
verse peterseliebladeren20 g
-
ciderazijn40 g
-
graanmosterd80 g
-
varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
crème fraîche, 15% v.g40 g
-
gemalen peper volgens eigen smaak
-
knolselderij geschild80 g
-
groene appels2
-
witloof150 g
-
zonnebloemolie1 el
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
443 kcal /
1857 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
488 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChoronsaus
20 λεπτ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Rijst met kip en champignons
30 λεπτ.
Kip in Tomaten-Uiensaus
Καμία βαθμολογία
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Καμία βαθμολογία
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1ωρ. 20 λεπτ.
Krokant gebraad met moutbiersaus
Καμία βαθμολογία
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Καμία βαθμολογία
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Καμία βαθμολογία