
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porties
Υλικά
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (προαιρετικό πεδίο)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
386 kcal /
1615 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Νάτριο
159 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaastuin
Καμία βαθμολογία
Crème brûlée op Portugese wijze
Καμία βαθμολογία
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Καμία βαθμολογία
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Καμία βαθμολογία
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Καμία βαθμολογία
Lolly's met aardbeien
Καμία βαθμολογία
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Καμία βαθμολογία
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Καμία βαθμολογία
Peren op Sinaasappelsiroop
Καμία βαθμολογία
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Καμία βαθμολογία
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.