
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porties
Υλικά
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (προαιρετικό πεδίο)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
159 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1615 kJ /
386 kcal
Λιπαρά
29 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous-vide koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmandelcake
50 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Bessenschuim
10 λεπτ.
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2ωρ. 50 λεπτ.
Ijs van chocolademousse
3ωρ.
Lentetaart met yoghurt
5ωρ. 15 λεπτ.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 λεπτ.
Citroensorbet met schuimwijn
10 λεπτ.
Appel Pinda Rolls
Καμία βαθμολογία
Pindakaas Havermoutbal
Καμία βαθμολογία
IJs van Mango en Passievrucht
Καμία βαθμολογία
Popcorn-ijs
Καμία βαθμολογία