 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮鸡胸肉
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          去皮鸡胸肉排 (每个180-200克,2-3厘米厚)4 块
- 
          白葡萄酒10 克
- 
          蒜头3 瓣
- 
          橄榄油10 克
- 
          盐1 小撮
- 
          水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1200 克
- 
          柠檬汁30 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        90.8 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        32.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        585.8 kJ  / 
                        140.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        0.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        0 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        慢煮美味
                        30 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        灵感每一刻
                        167 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    