
Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮鸡胸肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
去皮鸡胸肉排 (每个180-200克,2-3厘米厚)4 块
-
白葡萄酒10 克
-
蒜头3 瓣
-
橄榄油10 克
-
盐1 小撮
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1200 克
-
柠檬汁30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
140.3 kcal /
585.8 kJ
Πρωτεΐνη
32.3 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
0 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
90.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

慢煮美味
30 Συνταγές
Κίνα
Κίνα

灵感每一刻
167 Συνταγές
Κίνα
Κίνα