sous-vide慢煮鸡胸肉

sous-vide慢煮鸡胸肉

4.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 55 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 去皮鸡胸肉排 (每个180-200克,2-3厘米厚)
    4 块
  • 白葡萄酒
    10 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 橄榄油
    10 克
  • 1 小撮
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1200 克
  • 柠檬汁
    30 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 140.3 kcal / 585.8 kJ
Πρωτεΐνη 32.3 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 0 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 90.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων