
Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮鸭胸肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 人份
Υλικά
-
带皮鸭胸肉 (每块250-300克,2.5-3厘米厚)4 块
-
橄榄油10 克
-
橙汁10 克
-
盐1 小撮
-
现磨黑胡椒粉½ 茶匙
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1200 克
-
柠檬汁30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
312 kcal /
1306.8 kJ
Πρωτεΐνη
24.8 g
Λιπαρά
23.3 g
Υδατάνθρακες
0 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Νάτριο
55 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

慢煮美味
30 Συνταγές
Κίνα
Κίνα