sous-vide慢煮鸭胸肉

sous-vide慢煮鸭胸肉

4.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 带皮鸭胸肉 (每块250-300克,2.5-3厘米厚)
    4 块
  • 橄榄油
    10 克
  • 橙汁
    10 克
  • 1 小撮
  • 现磨黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • (大约),确保袋子被水完全覆盖
    1200 克
  • 柠檬汁
    30 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 312 kcal / 1306.8 kJ
Πρωτεΐνη 24.8 g
Λιπαρά 23.3 g
Υδατάνθρακες 0 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 55 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων