
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tagliatelle with porcini mushrooms
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
dried porcini mushrooms30 g
-
warm water for soaking
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 - 50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus 1.5 tablespoons extra30 g
-
salt1 ¼ tsp
-
water1200 g
-
tagliatelle pasta300 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
467.8 kcal /
1964.6 kJ
Πρωτεΐνη
19 g
Λιπαρά
19.5 g
Υδατάνθρακες
52.8 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.5 g
Νάτριο
903.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Chilli mussels with risoni
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Pilau rice using rice mode
40min
Gnocchi
1h 40min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Super green pasta (Darren Robertson)
30min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Pad Thai
1h
Chicken Caprese pasta salad
25min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min
Salmon and mushroom rice
40min