Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

3.9 706 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    60 g
  • pecorino cheese (optional)
    30 g
  • eschalot or brown onion
    30 g
  • pancetta or bacon, cut into cubes (5 mm)
    150 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • water
    1200 g
  • salt
    ¾ tsp
  • dried spaghetti
    350 g
  • eggs
    3
  • egg yolk (optional)
    1
  • ground black pepper
    2 pinches

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 553.9 kcal / 2326.5 kJ
Πρωτεΐνη 29.2 g
Λιπαρά 19.4 g
Υδατάνθρακες 63.3 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.1 g
Νάτριο 1301.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων