
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta salad with trout and vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice (approx. 2 oranges)100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. penne)240 g
-
extra virgin olive oil plus 1 extra tbsp30 g
-
garlic clove (see Tips)1
-
salted capers rinsed30 g
-
pitted black olives80 g
-
ground black pepper (optional)1 pinch
-
lemon juice (optional)1 tbsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
396.7 kcal /
1659.7 kJ
Πρωτεΐνη
21.2 g
Λιπαρά
13.7 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
847.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Tikka Masala Pasta
45 λεπτ.
Creamy vegetable rice
25 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Creamy chicken and broccoli pasta
30 λεπτ.
Chicken, spinach and leek risotto
30 λεπτ.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 λεπτ.
Risotto with zucchini and prawns
1ωρ. 15 λεπτ.
Chicken with almonds
45 λεπτ.
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 λεπτ.
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 λεπτ.
Gluten free pasta
50 λεπτ.
Pad Thai
Καμία βαθμολογία