Vegan Vişneli Cheesecake

Vegan Vişneli Cheesecake

4.7 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ.
8 porsiyon

Υλικά

  • badem
    150 g
  • hurma, çekirdeksiz yumuşak
    125 g
  • Hindistan cevizi yağı
    60 g
  • çiğ kaju fıstığı 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
    200 g
  • konserve Hindistan cevizi sütü
    130 g
  • taze sıkılmış limon suyu
    25 g
  • agave şurubu
    70 g
  • vanilya özü, doğal (προαιρετικό πεδίο)
    1 yk
  • vişne taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış
    80 g

Διατροφή ανά 8 porsiyon

Θερμίδες 3428.2 kcal / 14343.6 kJ
Πρωτεΐνη 75 g
Λιπαρά 255.7 g
Υδατάνθρακες 255.1 g
Φυτικές ίνες 33.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 98.3 g
Νάτριο 120.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων