Τράιφλ με μανταρίνια και λευκή σοκολάτα

Τράιφλ με μανταρίνια και λευκή σοκολάτα

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
8 μερίδες

Υλικά

Ζελέ μανταρίνι
  • φέτες μανταρίνι, σε κονσέρβα σε χυμό (περίπου 1½ κονσέρβες x 300 γρ.), στραγγισμένα, κρατώντας το χυμό τους ξεχωριστά
    240 γρ.
  • φύλλα ζελατίνης
    4
  • νερό για το μούλιασμα της ζελατίνης
  • ψιλή ζάχαρη (κάστερ)
    120 γρ.
Στρώση μπισκότων gingerbread
  • βούτυρο, ανάλατο σε κύβους
    100 γρ.
  • μπισκότα gingerbread σπασμένα σε κομμάτια
    200 γρ.
  • ξανθή ζάχαρη
    50 γρ.
  • κανέλα, αλεσμένη
    2 πρέζες
Κρέμα custard λευκής σοκολάτας και συναρμολόγηση
  • λευκή σοκολάτα σε μικρά κομμάτια ή σταγόνες
    150 γρ.
  • γάλα
    450 γρ.
  • κορν φλάουερ (άμυλο)
    20 γρ.
  • μεγάλα αυγά
    2
  • ψιλή ζάχαρη (κάστερ)
    40 γρ.
  • Cointreau (προαιρετικό πεδίο) ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    3 - 4 κ.σ.
  • φέτες μανταρίνι, σε κονσέρβα σε χυμό (περίπου 1½ κονσέρβες x 300 γρ.), στραγγισμένα, που έχετε κρατήσει το χυμό τους ξεχωριστά
    240 γρ.
Σερβίρισμα
  • κρέμα γάλακτος με τουλάχιστον 30% λιπαρά
    300 γρ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 661 kcal / 2754 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 42 g
Υδατάνθρακες 60 g
Κορεσμένα λιπαρά 26 g
Νάτριο 103 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων