Buchweizen-Biskuit-Torte mit Himbeeren und Heidelbeeren

Buchweizen-Biskuit-Torte mit Himbeeren und Heidelbeeren

4.6 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
12 Stücke

Υλικά

Biskuit
  • Buchweizen
    100 g
  • Eier
    5
  • Zucker
    170 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    1 TL
  • Mehl
    80 g
  • Backpulver
    1 geh. TL
  • Salz
    1 Prise
Zitronencreme
  • Wasser
    100 g
  • Zucker
    50 g
  • Zitronensaft
    100 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Limoncello
    20 g
Füllung und Fertigstellung
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    40 g
  • Sahnesteif
    2 Pck.
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    700 g
  • Himbeeren
    300 g
  • Heidelbeeren
    200 g
  • weiße Schokolade in Raspeln, zum Bestreuen
  • Limoncello
    40 g

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 411 kcal / 1721 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 44 g
Φυτικές ίνες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων